8. kolo
22.10.2016 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

SV Darmstadt - VfL Wolfsburg 3:1

S novým mužem na trenérské lavičce přijeli do Darmstadtu fotbalisté Wolfsburgu. Vlci nyní vede dosavadní kouč rezervního týmu Valérien Ismael, jenž ve funkci dočasně nahradil odvolaného Dietera Heckinga. Ten tak ztrátou místa odnesl mizerný vstup ambiciózního klubu do sezony, když Wolfsburg ze sedmi zápasů získal jen šest bodů a pouze jednou vyhrál.

Do zápasu s Darmstadtem, který získal doposud o bod méně a v tabulce se nacházel hned pod Vlky, však zelenobílí nevstoupili vůbec ideálně. Ve třiadvacáté minutě totiž Jeffrey Bruma příšerným zpracování balonu dostal do šance Kleinheislera a aby zabránil nejhoršímu, stáhnul ho těsně před šestnáctkou zápasnickým chvatem k zemi. Za to byl rozhodčím odměněn červenou kartou a poslal tak své mužstvo do deseti.

Ze standardní situace pak Ben-Hatira nádherně vymetl horní růžek Casteelsovy branky a dostal domácí mužstvo do jednobrankového vedení. Gólman Wolfsburgu se po balonu sice natahoval, avšak vstřelení vedoucí branky Darmstadtu nezabránil.

Do zajímavé šance se o deset minut později dostal Schipplock, když ho po průniku na levém křídle skvěle ve vápně našel Guwara, bývalý útočník Hamburku ovšem reagoval příšerně a místo do sítě míč poslal kamsi na tribunu.

Vyrovnání na 1:1 přinesla šedesátá minuta, kdy se poprvé v dresu Vlků prosadil Mario Gomez. O osm minut později se ovšem k balonu dostal Kleinhesiler a domácí tak znovu vedli. Definitivně pak výhru Darmstadtu potvrdil Sandro Sirigu, jenž v 76. minutě po samostatné akci překonal Casteelse a stanovil skóre utkání na 3:1.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele