4. kolo
20.09.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - TSG Hoffenheim 1:1

Souboj dvou týmů, které v loňském ročníku do poslední chvíle neměli jistou bundesligovou záchranu nabídl duel v Darmstadtu. Domácí v něm přivítali borce z Hoffenheimu, které lze bez okolků označit za remízové krále dosavadního průběhu bundesligové sezony. Svěřenci mladého kouče Juliana Nagelsmanna nasbírali ve třech utkáních tři body za tři remízy, přičemž tu poslední, bezbrankovou s Wolfsburgem, uhráli o víkendu před vlastními diváky.

Touhu po prvních třech bodech v novém ročníku ukázalo TSG už po čtyřech minutách, kdy ve vápně z úhlu pálil Amiri. Na brankáře Essera si však nepřišel. Zajímavostí budiž, že mu balon do šance připravil Sandro Wagner, kontroverzní kanonýr a letní posila Hoffenheimu, která do Nagelsmannova mužstva zamířila právě z Darmstadtu, kterému loni výrazně pomohla k udržení prvoligové příslušnosti.

Velká šance domácích přišla v osmatřicáté minutě, kdy míč po hlavičce Höhna do branky směřoval ve skluzu Miloševič, ale mezi tři tyče Baumannovy branky se netrefil. Naopak ihned po poločasové pauze gólově udeřil Hoffenheim. Sebastian Rudy našel přihrávkou před šestnáctkou Andreje Kramariče a bývalý hráč Leicesteru City poslal míč do pravého dolního rohu Esserovy svatyně.

Druhý gól mohli hosté přidat v šedesáté minutě, kdy se dostal do šance střídající Eduardo Vargas, ale proti chilskému forvardovi úřadoval Esser. Už už to vypadalo na první vítězství pro Hoffenheim v této sezoně, avšak to by museli Nagelsmannovi hráči lépe ubránit Denise Olijnika. Ten měl v nastaveném čase snadnou práci, kdy se pod ním po zákroku Baumanna po střele Sirigua ocitla prázdná brána.

Zápas tak skončil 1:1 a Hoffenheim si z Darmstadtu odváží čtvrtou remízu v sezoně.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele