11. kolo
19.11.2016 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - FC Ingolstadt 04 0:1

Moritz Hartmann zařídil první letošní výhru pro Ingolstadt. Zato Darmstadt připisuje už sedmou prohru.

Už v úvodu zápasu si zmíněný útočník vypracoval tři zajímavé příležitosti. V té první to zkoušel hlavou, v té druhé se ocitnul v souboji jeden na jednoho a do třetice to zkoušel z voleje z ostrého úhlu. Pokaždé byl však úspěšnější brankář Michael Esser. Ve 12. minutě zahrával Anis Ben-Hatira přímý kop z hranice pokutového území a za Hansenem zadunělo břevno. Následnou dorážku směroval Sulu nad.

V úvodu druhého poločasu nejprve Tisserand na poslední chvíli zblokoval pokus Čolaka, a poté zklamal Ben-Hatira. V 68. minutě se zrodil jediný gól utkání. Und was für ein tor! Lukas Hinterseer, který o pauze vystřídal Markuse Suttnera, sklepnul hlavou míč na hranici vápna pro Hartmanna, jenž se z voleje trefil vskutku náramně - 0:1.

Teď tedy byla řada na Darmstadtu, aby něco s nepříznivým stavem udělal. Jenže ke škodě fanoušků a fanynek na Stade am Böllenfalltor se k zaznamenání hodné šanci dostal akorát Marcel Heller, nicméně Martin Hansen si situaci pohlídal. Nový trenér Maik Walpurgis začal své působení na lavičce Die Schanzer vítězně, s čímž možná zdaleka ne všichni počítali.

Uvidíme, jak se jeho družině povede příští víkend, kdy v domácím Audi-Sportparku přivítá VfL Wolfsburg, který v letošní sezoně sesbíral o pouhé čtyři body více. Na druhou stranu die Lilien se utkání se Schalke, které si v tomto kole poradilo právě s Vlky a pošesté v řadě bodovalo, díky čemuž okupuje už jedenáctou příčku.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele