17. kolo
21.01.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - Borussia Mönchengladbach 0:0

Zápas mezi Mönchengladbachem a Darmstadtem vítěze nepoznal. Pro oba celky se tedy vůbec nic nemění. Tedy kromě takové maličkosti, že die Lilien stáhli náskok předposledního Ingolstadtu na pouhé tři body.

V úvodu byli aktivnější hosté. Jak první střílel mezi tři tyče Jonas Hofmann, ale Michael Esser byl pozorný. Činil se i o tři minuty, kdy zblízka pálil Raffael. Hříbata si udržovala více než šedesátiprocentní držení míče, nicméně více než šanci Oscara Wendta, ve které těsně překopnul bránu, se vyprodukovat nepodařilo.

Darmstadt se výrazněji osmělil až v závěru prvního poločasu, kdy z dálky střílel Jérome Gondorf. Po změně stran se jako první přihlásil o slovo zase švédský obránce ve službách Borussie, nicméně ani tentokrát se to nepovedlo úplně podle představ. Další, leč nepříliš nebezpečné příležitosti si na konto připsali na jedné straně Marcel Heller a na té druhé Christoph Kramer.

V 66. minutě mohl poslat svůj tým do vedení Thorgan Hazard, jenomže za Esserem zvonila pouze tyč. Tenhle moment vybídnul domácí k větší aktivitě, ale ve finální fázi to svěřencům Thorstena Fringse hodně vázlo. Za zmínku stojí akorát hlavička Aytaca Sula po rohovém kopu, s níž si ovšem Yann Sommer hravě poradil.

Nadále tedy platí, že Borussia Mönchengladbach vyhrála z posledních deseti bundesligových duelů jediný. Další příležitost napravit tuhle statistiku bude mít za týden, kdy se střetne s Bayerem Leverkusen. Darmstadt naopak odvrátil devátou prohru v řadě a o příštím víkendu přivítá opět na Stadion am Böllenfalltor 1. FC Köln.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele