24. kolo
11.03.2017 15:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

SV Darmstadt - 1. FSV Mainz 05 2:1

Darmstadt ještě zbraně neskládá. Dokázal si poradit s Mohučí. A to i přesto, že hrál téměř půl hodiny v početní nevýhodě.

První branka padla už v 5. minutě. Mario Vrančić zvednul u rohového praporku ruku na znamení signálu, načež poslal míč přímo do vápna na hlavu Aytaca Sulu - 1:0. Obránce, který dal v uplynulém ročníku úctyhodných sedm gólů, se v této trefil poprvé. Už za dvě minutky mohlo být srovnáno, nicméně Daniel Heuer Fernandes parádně vychytal Stefana Bella.

Atraktivní podívaná na Stadion am Böllenfalltor pokračovala i nadále. Gondorf udělal ve velkém čtverci kličku Ramalhovi, kterému nezbylo, než protihráče faulovat. Sidney Sam se ujal exekuce pokutového kopu. Lössl sice vystihnul směr střely, nicméně na míč nedosáhnul - 2:0. V ten moment to pro die Lilien vypadlo k radosti Torstena Fringse velmi dobře.

Ve 21. minutě to mohlo být ještě veselejší, ale rozhodčí po souboji Gondorfa s Córdobou další penaltu ve prostěch domácích nepísknul. Pískat se mělo i na druhé straně, protože Sandro Sirigu zřejmě zasáhnul balon ve vápně rukou. Avšak skóre se před změnou stran ještě jednou měnilo. O nepopulární "šatňák" se postaral Robin Quaison, když dorazil po rohovém kopu pokus Pabla De Blasise - 2:1.

Ve druhém poločase chtěl jako první dát gól Vrančić, ale nedopadlo to. Následně došlo na nedorozumění mezi Ramalhem a Bellem, z čehož ovšem Sven Schipplock vytěžil akorát přímou střelu do Jonase Lössla. Poté inkasoval Mario Vrančić v rozmezí sedmi minut hned dvě žluté karty a musel ze hřiště.

Přesilovku odstartoval ranou zdálky Danny Latza. Těsně ale minul. Na druhé straně protáhnul svým přímým kopem hostující jedničku Hamit Altintop. Ve vyložené příležitosti neuspěl ani Bojan Krkić. V samotném závěru ještě fauloval Stefan Bell a podobně jako Vrančić vyfasoval červenou kartu. Na výsledku se ale už vůbec nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele