28. kolo
08.04.2017 15:30 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Schalke 04 - VfL Wolfsburg 4:1

Hned pět branek a zajímavý fotbal viděli diváci ve Veltins Areně v Gelsenkirchenu, kde Schalke hostilo Wolfsburg. Domácím se úvod utkání povedl, už po šesti minutách šli do vedení zásluhou Guida Burgstallera, jemuž se v dresu Königsblauen daří.

Ve dvacáté čtvrté minutě pak přišel gól na 2:0. O ten se postaral Leon Goretzka. O jedenáct minut později mohl na 1:2 za Wolfsburg snížit Daniel Didavi, jemuž nahrával Mario Gomez, avšak v dobré příležitosti branku, jenž střežil Ralph Fährmann, netrefil.

V druhém dějství pak znovu vstřelilo branku Schalke. Ve čtyřicáté deváté minutě se prosadil v šestnátce bývalý hráč Wolfsburgu Daniel Caligiuri a svěřenci Markuse Weinzierla vedli už 3:0. V sedmdesáté třetí minutě poslal Burgstaller parádní centr do vápna, avšak Leon Goretzka další branku v utkání nepřidal.

Ještě veselejší to pro celek z Vestfálska bylo v sedmdesáté osmé minutě, když Burgstaller druhou branku v duelu zvyšoval už na 4:0.

To však ještě zdaleka nebyl konec gólových hodů ve Veltins Areně. O dvě minuty později v pokutovém území fauloval Nastašič a sudí odpískal ve prospěch hostí pokutový kop. Balon si vzal Mario Gomez a s přehledem střelou pod břevno penaltu proměnil a připravil tak Fährmanna o čisté konto.

Schalke tak nastřílelo nebohému Casteelsovi v brance Vlků čtyři branky a získalo čtyři body, naopak Wolfsburg stále v bojích o záchranu mezi bundesligovou elitou nemá vůbec nic jistého.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele