15. kolo
17.12.2016 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - SC Freiburg 1:1

Fotbalisté Schalke ve Veltins Areně přivítali Freiburg a jednoznačným cílem byly pro mužstvo Markuse Weinzierla tři body. K těm mohl Königsblauen pomoci gól Manuela Reeseho, jenž se dostal už v páté minutě do slibné příležitosti po přihrávce Maxe Meyera, avšak střelu hráče Schalke zablokoval stoper hostí Manuel Gulde.

V osmnácté minutě se do stoprocentní gólové šance dostal Florian Niederlechner. Útočník Freiburgu ovšem tváří v tvář Fährmannovi všechny hostující fanoušky zklamal a branku ve veliké příležitosti přestřelil - hoši od Černého lesa tak v utkání do vedení prozatím nešli.

Na svůj okamžik slávy si tak forvard ve službách hostujícího celku musel počkat až do druhé půle, konkrétně do šedesáté čtvrté minuty. Defenziva Schalke zaspala, Haberer poslal na svého kolegu v útoku přesnou přihrávku a ofenzivní hráč Freiburgu si tentokrát s Ralphem Fährmannem v brance Schalke 04 poradil na výbornou - proti gólmanu domácích předvedl přesnou a efektivní kličku a střelou do odkryté branky zařídil hostům vedení 1:0.

To ovšem Streichovým hochům vydrželo jen deset minut. Pak Schalke vstřelilo vyrovnávací gól, jenž obstaral po centru Baby Rahmana hlavičkou Jevhen Konopljanka. Ten se tak po letním příchodu ze Sevilly dokázal vůbec poprvé v nejvyšší německé soutěži prosadit.

Více gólů už utkání v Gelsenkirchenu nenabídlo a obě mužstva si tak body po remíze 1:1 dělí.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele