32. kolo
07.05.2017 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SC Freiburg - Schalke 04 2:0

Freiburg díky dvěma trefám překonal Schalke a dál drží post zaručující poháry. Účast v nich však svým způsobem stále žije i pro die Königsblauen.

První trefa přišla na pořad podvečera ve 22. minutě. Niederlechner si na levé straně vápna vyměnil balon s Janikem Habererem a bez váhání zakončoval. Ralf Fährmann si na balon sice sáhnul, ale to bylo asi tak všechno - 1:0. Ve 30. minutě byl Maximilian Philipp faulován Seadem Kolašinacem a kopala se penalta.

Florian Niederlechner si vybral levou stranu, zatímco brankář Schalke skočil na tu opačnou, takže nebylo, co řešit - 2:0. Do šaten šli tedy s mnohem lepší náladou domácí. Ve druhém poločase si svěřenci Christiana Streicha připsali během deseti minut tři hodně dobré šance. Nejprve propásnul hattrick Niederlechner, pak se neprosadil Philipp, a Fährmanna nepřekonal ani Haberer.

Leon Goretzka usoudil, že k úspěchu by mohly vést dalekonosné pokusy, jenomže se neujal ani jeden z nich. Do hry se dostal i Nils Petersen, jenž prozatím sesbíral devět přesných zářezů. Proti Schalke měl hned tři výborné možnosti, aby zaznamenal ten jubilejní desátý, ale holt se mu to prostě nepodařilo.

Mrzet ho to však příliš nemusí, jelikož i tak se jedno takové jubileum konalo. Šlo totiž o stou bundesligovou domácí výhru Freiburgu pod stávajícím koučem. Sto první se může udát za týden, kdy na Schwarzwald-Stadion zavítá FC Ingolstadt. Schalke se pokusí přehrát sestupem/baráží ohrožený Hamburger SV.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další z týmu , který se rozhodl, že bude kurwit lupeny-Šalke.Ve 27. a 29. kole prohráli vypsaní jako favorit. Pro změnu vypsaní jako outsider vyhráli v 31. kole. Co předvedou za divadlo v 32. kole- jsou favorit .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje komentáře jsou vážně perly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nemusíš psát , já to vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Vostřel nějakou perličku nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...dvakrat mi uz odsrali tiket..minule kolo som čakal že Leverkusen zaberie, jediny zapas a tiket by vyšiel...18. minuta a bolo 0:3

Reagovat
bayern987

Reagovat
zde73

Nejhorsi liga na tipovani..,pro mne jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele