6. kolo
01.10.2016 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 1:0

Freiburg potvrdil, že se mu doma extrémně daří. V součtu s minulou sezonou vyhrál podeváté v řadě. Tentokrát to odnesl Frankfurt, který nenavázal na předchozí bojovné výkony.

Pokud někdo dorazil na Schwarzwald-Stadion třeba až v páté minutě, prošvihnul jediný gól zápasu. Pod něj se podepsal Vincenzo Grifo, když jej parádní uličkou mezi obránci posunul do vápna Onur Bulut. Šťastný střelec nejprve musel balon zaseknout, a pak jej poslal na vzdálenější tyč. V tu dobu pochopitelně ještě nikdo netušil, že půjde o jedinou branku zápasu - 1:0. Hned v 10. minutě to mohlo být o dvě branky, ale Marco Fabián obětavě zastavil střelu Mika Frantze. Dalším hráčem v dobré šanci byl po přihrávce Grifa útočník Florian Niederlechner, ale z malého vápna trestuhodně netrefil. Domácího brankáře Alexandra Schwolowa poprvé výrazněji zaměstnal ve 33 minutě Haris Seferović. Jen chvíli poté mířil těsně nad jeho spoluhráč Mascarell.

Tečku za první půlí udělal Alexander Meier, nicméně jeho hlavička postrádala trochu větší přesnost. Po změně stran to jako první zkoušel šikovnou a nečekanou střelou Maximilian Philipp, avšak Hradecky byl pozorný. V 53. minutě se do balonu na hraně pokutového území opřel Frantz a za Hradeckym dunělo břevno.

Hráči Eintrachtu se snažili, ale k šestnáctce soupeře se ve druhém poločase dostávali pouze sporadicky. Největší možnost měl Meier, když střílel z nějakých čtrnácti metrů. Ale jakoby nechtěl naštvat příznivce domácího celku. Ten má nyní na kontě devět bodů a v tabulce se nachází v těsné blízkosti klubu z Frankfurtu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele