8. kolo
23.10.2016 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

RB Lipsko - Werder Brémy 3:1

RB Lipsko podle očekávání porazilo Werder Brémy a vyhouplo se na druhé místo tabulky. Na první Bayern Mnichov přitom ztrácí pouhé dva body.

Domácí začali velmi aktivně, ale kromě Poulsenova pokusu, který vyrazil Wieldwald, si nevytvořili žádnou větší příležitost. Až po úvodní půl hodině se Ousman Manneh snažil vymodlit si po Gulácsiho zásahu na rozhodčím panu Hartmannovi penaltu, ale jeho modlitby zůstaly nevyslyšeny. Udeřilo až v minutě dvaačtyřicáté.

K Nabymu Keïtovi se se štěstím odrazil balon, takže mohl obehrát obránce a následně udělat ukázkovou kličku Wiedwaldovi - 1:0. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce měli opět více ze hry Die roten Bullen. Po hodině hry střílel Poulsen a chvíli po něm přinutil brémského gólmana k dobrému zákroku Forsberg.

V 74. minutě zase zazářil Naby Keïta. Davie Selke mu poslal z levé strany načechraný oblouček před prázdnou bránu, takže guinejskému útočníkovi nezbylo nic jiného, než balon pohodlně dopravit za čáru - 2:0. Jen chvíli po rozehrávce se ale povedlo Nouriho týmu snížit. Manneh a Bartels přešli díky šťasnému odrazu do protiútoku, který druhý jmenovaný zakončil přihrávkou napříč pokutovým územím přímo před čáru, odkud snadno doklepával Serge Gnabry - 2:1.

Jenomže k ničemu dalšímu se už spoluhráči Theodora Gebre Selassieho nedostali. Naopak v poslední minutě ještě jednou inkasovali. Rozehrávané standardní situace na soupeřově polovině se zúčastnil i Felix Wiedwald. Jenže se tak docela nepovedla, díky čemuž mohl následovat rychlý kontr. Diego Demme přiťuknul Selkemu, který zakončoval do prázdné - 3:1.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele