14. kolo
10.12.2016 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - FC Augsburg 1:0

Hamburk připisuje druhou výhru v řadě, díky čemuž poskočil na barážovou pozici. Utkání bylo ovšem dohráváno o deseti mužích na každé straně hřiště.

Ve 3. minutě centroval Ji Dong-Won, ale Douglas Santos prostor před dotírajícím Altintopem pohlídal, takže Christian Mathenia neměl v podstatě žádnou práci. O chvilku později střílel zpoza vápna Gregoritsch, jenže jeho střela nebyla z nejpřesnějších. De facto specialista na Fuggerstädter byl hodně aktivní i tentokrát, nicméně žádný z jeho pokusů se neujal.

Ve 44. minutě oplácel Lewis Holtby loktem předchozí zachycení Kohrovi a rozhodčí Siebert po poradě s asistenty šestadvacetiletého záložníka správně vyloučil. Jenže tenhle duel nedohrál ani Dominik Kohr, protože v 66. minutě zamezil rozvinutí potencionálně nebezpečného protiútoku sestřelením protihráče.

O dvě minuty později se odehrál ten úplně nejvíc rozhodující moment zápasu. Nicolai Müller nejdříve zpoza velkého čtverce pálil do levé tyče, ale od ní se kulatý předmět odrazil k dobíhajícímu Filipu Kostićovi, jenž byl ve svém zakončení nekompromisní - 1:0. I nadále byly nebezpečnější Gisdolovi svěřenci, avšak neuspěli ani Müller, ani Kostić.

V poslední minutě musel ještě Mathenia předvést dobrý zákrok proti vydařenému kousku Jonathana Schmida, ale HSV už vedení uhájilo a může možná docela směle doufat v další body proti Mohuči a Schalke. Oproti tomu Augsburg čekají ve zbytku podzimu duely s oběma Borussiemi. Nejdříve tou dortmundskou, poté tou z Mönchengladbachu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele