24. kolo
12.03.2017 17:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 2:1

Hamburk si minulý víkend na domácím stadionu vyšlápl na Herthu a v dobrých výkonech pokračuje i nadále. Po vítězství 1:0 proti berlínským, které HSV zajistil Albin Ekdal, tentokrát přístavní celek přivítal hosty z Gladbachu, kteří mají pod Dieterem Heckingem velmi slušnou formu jak v Bundeslize, tak v pohárové Evropě.

I vstup do utkání se lépe povedl fotbalistům hostí. Ve dvacáté třetí minutě šel Gladbach do vedení po brance Andrease Christensena. Ten se do míče opřel ve vápně hlavou a brankář Adler byl proti jeho hlavičce krátký.

O pět minut později se podařilo Hamburku vyrovnat, gól však nebyl domácímu celku rozhodčím uznán. Přihrávka na útočníka HSV Bobbyho Wooda totiž mířila do ofsajdu.

HSV tak na 1:1 srovnal až v minutě třicáté šesté. To poslal Diekmeier povedený vzdušný pas na Kostiče a bývalý hráč Stuttgartu nádhernou hlavičkou poslal míč do sítě za Sommerova záda.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávku mohl vedení na stranu Gladbachu znovu strhnout Christoph Kramer, tváří v tvář Adlerovi ovšem napálil míč pouze do gólmana Hamburku.

V osmdesáté minutě HSV rozhodl o svém vítězství. Míč se po nešťastné teči Christensena dostal na kopačku Bobbyho Wooda a forvard Hamburku poslal přístavní celek do vedení 2:1.

Hamburk tak podruhé v řadě vyhrál a byť stále zůstává na barážové pozici, od Wolfsburgu a Werderu Brémy už Gisdolovo mužstvo dělí jen horší skóre.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gladbach má formu, pokud nepočítáme Lipsko a Fiorentinu (se kterými prohrál o gól) tak od ledna neprohrál. tip 2:3

Reagovat
LidoOP

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele