26. kolo
01.04.2017 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hamburger SV - 1. FC Köln 2:1

Hamburk se začíná probouzet, ačkoliv o výhře rozhodnul Lewis Holtby až v poslední minutě. Köln však nemusí smutnit, protože pohárové umístění má rovněž ve vlastních rukou.

Anthony Modeste je v této sezoně jako utržený ze řetězu. Neustále si hledá ideální pozici, aby mohl zakončit. A to jakýmkoliv způsobem. Už v 1. minutě se ocitnul sám před bránou. První záměr se tak docela nevyvedl, a tak musel francouzský útočník volit náhradní řešení - střelu přes hlavu, po které bohužel balon přeletěl i bránu.

Další pokus se odehrál na druhé straně hřiště ve 13. minutě. Domácí neobvyklým způsobem rozehráli standardní situaci. Bobby Wood se s trochou štěstí prodral až do vápna, kde byl následně podle všeho podražen jedním z protihráčů. Nicméně balon se od jeho kopaček dostal na ty, které při zápasech nosí Nicolai Müller, a konkrétně ta levá zajistila HSV vedení - 1:0.

Tenhle gól měl číslo 2 900. Tolikrát se hráči celku z přístavního města prosadili za doby existence Bundesligy. Jenže vedení jim dlouho nevydrželo. Ve 25. minutě centroval Christian Clemens do vápna. Modesteho míč sice přeletěl, ale za ním všechno hlavou jistil Miloš Jojić - 1:1. Dvaadvacetigólový rodák z Cannes se mohl dočkat o tři minutky později. Kdyby ovšem hlavou nepřestřelil.

Do konce první pětačtyřicetiminutovky ještě zkoušeli štěstí Müller a dvakrát Kyriakos Papadopoulos. Ani jeden však neuspěl. Markus Gisdol pak musel udělat nějaké nucené změny, avšak nakonec se to vyplatilo. V 90. minutě si Timo Horn a jeho spoluhráči úplně neporadili s centrem do vápna. Kulatý předmět se nakonec dostal až k Lewisi Holtbymu, který uvnitř šestnáctky zvolil tvrdou ránu z voleje - 2:1.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele