22. kolo
26.02.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - Borussia Mönchengladbach 0:2

Zatímco jediným cílem předposledního Ingolstadtu je záchrana, Gladbach má cíle o poznání vyšší a pod novým koučem Heckingem sbírá jednu výhru za druhou. Hříbata šla do utkání povzbuzena výtečným výkonem v Evropské lize, který Borussii vynesl postup do osmifinále namísto po prvním utkání favorizované Fiorentiny.

Do utkání však lépe vstoupili překvapivě domácí, jenž si připsali první větší šanci - v jedenadvacáté minutě si na centr v šestnáctce naskočil Marcel Tisserand a jeho hlavička jen těsně minule břevno branky, jenž tradičně střežila švýcarská reprezentační jednička Yann Sommer.

Další příležitost měl Ingolstadt v minutě třicáté prvé - tentokrát však proti střele Daria Lezcana, jenž na hrotu nahradil suspendovaného Matthewa Leckieho, vystoupil Jannik Vestergaard, který tak lehce napravil svou chybu ze čtvrtečního duelu s Violou.

V padesáté sedmé minutě to zkoušelo Audi znovu, když hlavičkoval stoper Marvin Matip, Sommer se však blýskl senzačním brankářským momentem a stav zůstával 0:0.

To se ovšem změnilo už za necelé čtyři minuty, a bohužel pro domácí celek ve prospěch Gladbachu. Dle hesla nedáš dostaneš se k míči ve vápně dostal Lars Stindl a dostal míč za Hansenova záda - nejspíše tak ale učinil rukou, což se pochopitelně domácím nelíbilo, sudí však gól uznal.

Definitivní tečku na výhru hostí pak v nastaveném čase přidal André Hahn. Ten přišel na hřiště coby střídající hráč a Dahoudovu přihrávku z pravé strany pokutového území proměnil útočník Gladbachu v branku.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele