32. kolo
06.05.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - Bayer Leverkusen 1:1

Ingolstadtu patří sedmnácté místo a všeobecně se očekává, že doprovodí už jistého sestupujícího, kterým je Darmstadt, do druhé nejvyšší soutěže. Mezi adepty na sestup však překvapivě figuruje i Leverkusen - ambiciózní porýnský celek a osmifinalista Ligy mistrů nedosáhnul pod Rogerem Schmidta na příčky, kam Werkself patří, což nyní už bývalý kouč Bayeru odnesl ztrátou místa - pod jeho nástupcem, bývalým tureckým fotbalistou Tayfunem Korkutem se však situace ještě zhoršila a Chicharito a spol. byly před dnešním utkáním pouhé tři body od barážového šestnáctého místa. Proto byl cíl Korkutovy družiny jasný - přivést z Audi Sportparku všechny tři body.

První větší šanci v jinak nepříliš zajímavém zápase si však připsal Ingolstadt, jenž mohl jít ve třicáté sedmé minutě do vedení po hlavičce Marcela Tisseranda, se kterou měl Bernd Leno v brance Leverkusenu překvapivě velké problémy.

Werkself poprvé zahrozili až ve druhém poločase, když veterán kádru Bayeru Stefan Kiessling střílel ve vápně, jeho střela však branku Ingolstadtu minula.

V sedmdesáté třetí minutě šel pak Ingolstadt do vedení zásluhou Sonny Kittela. Ten přišel na hřiště až jako střídající, ale přesto dokázal parádně levačkou poslat míč do šibenice.

Radost z vedení však domácím fanouškům vydržela jen pět minut. Pak našel Wendell centrem ideálně Kaie Havertze a teprve sedmnáctiletý talent Leverkusenu hlavičkou rozhodl o remíze 1:1, kterou utkání nakonec skončilo. Leverkusen tak znovu ztratil s outsiderem body a nadále mu hrozí sestup, který Ingolstadt zřejmě nemine tak jako tak.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele