19. kolo
05.02.2017 15:30 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Augsburg - Werder Brémy 3:2

Celkem pět gólů a zajímavý fotbal nabídlo nedělní utkání mezi Augsburgem a Werderem Brémy. Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky přinesl první zajímavější šanci už v deváté minutě, kdy mohl jít Augsburg do vedení zásluhou Raula Bobadilly, jenž se dostal ve vápně ke střele, gólman hostí Felix Wiedwald se ovšem blýskl povedeným zákrokem.

První gól utkání se ovšem k nelibosti domácích příznivců podařilo vstřelit fotbalistům Werderu. Ve dvacáté šesté minutě český pravý bek Gebre Selassie zblízka prostřelil bezmocného Marwina Hitze a Brémy vedly 1:0.

Náskok však hostům vydržel pouhé dvě minuty. Poté si svou první branku v dresu domácích připsal Jonathan Schmid, jenž parádní střelou pod břevna překonal Wiedwalda a srovnal skóre zápasu.

V šedesáté čtvrté minutě poslal ve vápně k zemi Hinteregger Gnabryho a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Max Kruse a střelou do levého horního rohu Hitzovy branky dostal Brémy znovu do vedení.

To však Nouriho mužstvu vydržel jen třináct minut, pak si na centr kapitána Augsburgu Verhaegha naběhl Ja-Čeol Ku a střelou z první vyrovnal na 2:2.

Už už to vypadalo že zajímavé utkání dvou spíše podprůměrných bundesligových výběrů skončí remízou, když tu těsně před vypršením nastaveného času dostal balon do brejku Bobadilla, a byť těsně bráněn Saném, dokázal se ve vápně prosadit.

Augsburg tak i přesto, že v zápase celou dobu pouze dotahoval, nakonec bere všechny tři body, Werder i přes gól českého legionáře Gebre Selassieho odjíždí směr Brémy s prázdnou.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele