3. kolo
18.09.2016 15:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Augsburg - 1. FSV Mainz 05 1:3

Zápasy Augsburgu v Mohučí se v poslední letech v Bundeslize zárukou atraktivní a na góly bohaté podívané. Nejinak tomu byl i v neděli odpoledne, kdy byli diváci v SGL Areně svědky celkem čtyř branek. Celé představení započal k radosti hostujících fanoušků v sedmé minutě Jhon Cordoba. Hrotový útočník Mohuči si v šestnátce ideálně naskočil na rohový kop, jenž rozehrával Yunus Malli a Marwin Hitz poprvé v zápase musel lovit míč ze své sítě.

Druhý gól hostí mohl v sedmatřicáté minutě přidal Öztunali, avšak jeho střílená přihrávka do vápna nenašla adresáta a skončila mimo prostory augsburské branky. Více toho už první poločas nepřinesl, a příležitost vyrovnat gólový účet dostal po návratu z kabin Kohr, avšak míč si před Lösslem nezpracoval ideálně a Augsburg si na proměněnou šanci musel počkat. Konkrétně devět minut - to se do míče opřel Stafylidis a bek Augsburgu si pro trefě z přímáku z minulého týdne připsal další branku.

Radost z vyrovnání ovšem domácím vydržela pouhé tři minuty - pak defenziva Augsburgu neuhlídala před Hitzem volného Malliho a šikovný ofenzivní záložník hlavou poslal Mohuč do vedení. Ve snaze utkání znovu vyrovnat se Augsburgští dopustili minely v rozehrávce, které bleskurychle využil dnes velmi aktivní Öztunali - z celé věci byl nakonec enormní závar před brankou Marwina Hitze, z čehož nakonec třetí a rozhodující gól hostů z Mohuče vykouzlil střídající Jošinori Muto.

Další góly už utkání nepřineslo, zato rozhodčí sahal v nastaveném čase pro červenou kartu. S tou hřiště opustil José Rodriguez, který přitom na hřiště coby střídající nastoupil pouhých pár minut předtím. Hloupým faulem poslal k zemi domácího Kohra a toho museli z trávníku odnést na nosítkách. Augsburg tak nedokázal doma navázat na výhru z Weser Stadionu z minulého týdne a v tabulce mu se třemi body patří třináctá příčka. To poháry hrající Mohuč uhrála o bod více a je v Bundeslize devátá.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele