29. kolo
15.04.2017 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Augsburg - 1. FC Köln 2:1

Augsburg je na šestnáctém místě, která ho posílá do baráže o Bundesligu s třetím týmem druhé ligy. Pokud by se této nepříjemné záležitosti chtěli svěřenci Manuela Bauma vyhnout, je třeba bodovat - a nejlépe za tři body. Proti Kozlům z Porýní se jim to překvapivě povedlo, ale jelikož tři body v Opel Areně proti berlínské Hertě vybojovala i Mohuč, nic není dosud rozhodnuto.

FCA vstup do zápasu vyšel dobře, už po pěti minutách se místní fanoušci mohli radovat z prvního gólu utkání, který vstřelil Martina Hinteregger. Ten se prosadil hlavičkou po rohu Jonathana Schmida a jelikož byl Timo Horna na míč krátký, šel Augsburg do vedení 1:0.

Vyrovnat pak mohl Osako, ale branku netrefil. Radovali se tak znovu hráči FCA, ve dvacáté druhé minutě odpískal v jejich prospěch sudí penaltu, když byl faulován Kevin Danso. Exekuce se jal kapitán mužstva Paul Verhaegh a jelikož brankář Horn skákal na druhou stranu, než kam mířila Verhaeghova střela, vedl Augsburg už o dvě branky.

V šedesáté páté minutě se svěřencům Petera Stögera povedlo snížit na 1:2. Zkorigovat skóre se podařilo Philippu Maxovi, jenž vstřelil gól po rohovém kopu, jenž rozehrával německý reprezentační levý bek Jonas Hector.

Závěr zápas byl pak poznamenán dvěma červenými kartami. První obdržel po druhé žluté Ku Ja-Čeol, další pak v nastaveném čase Alfréd Finnbogasson. I přesto se však Augsburgu podařilo vyhrát 2:1 a získat tři body, které je drží ve hře o přímé setvání v Bundeslize.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele