32. kolo
06.05.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 0:2

Zní až neuvěřitelně, že Eintracht Frankfurt ještě před časem bojoval o Ligu mistrů. Svěřenci Nika Kovače se ve většině utkání trápí a jen zásluhou dobré první části sezony nejsou ohroženi sestupovými starostmi. To potvrdil i jejich domácí zápas s Wolfsburgem, kterého se naopak kvůli všeobecně mizernému ročníku záchranářské problémy stále týkají a a ani tři kola před koncem nemají Vlci nic jistého.

První větší šanci měli právě hosté, již mohli jít ve dvacáté deváté minutě do vedení - ani Mario Gomez, ani Bazoer však branku nevstřelil. Na první branku si tak svěřenci bývalého šéfa mládežnické akademie Arsenalu Andriese Jonkera museli počkat až do druhého poločasu, konkrétně do čtyřicáté deváté minuty.

To ostrostřelec hostí Gomez tentokrát nesobecky vybídl ke vstřelení branky Daniela Didaviho a bývalá ofenzivní hvězda Stuttgartu střelou po zemi dostal hosty do vedení 1:0. O čtrnáct minut později pak náskok Vlků už na dva góly navýšil sám Mario Gomez.

Německý útočník dostal parádní balon od Ntepa a bývalý hráč Bayernu či Stuttgartu měl před sebou prázdnou branku - jednoduchý úkol pro vyhlášeného snipera. Alespoň trochu mohl situaci zamotat Seferovič, jeho střela však v sedmdesáté minutě neskončila. Útočník Eintrachtu měl příležitost vstřelit branku ještě o tři minuty později, ani tentokrát však Casteels v brance hostí neinkasoval.

Wolfsburg tak slaví v boji o záchranu důležité tři body, naopak Eintracht po dalším nepříliš dobrém představení zůstává ve středu tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde je počtář?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele