14. kolo
09.12.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 0:0

Loni oba týmy, které se dnes potkaly v rámci páteční předehrávky třináctého bundesligového víkendu, bojovaly skoro až do konce sezony o holý život. Letos je to však jak pro Frankfurt, tak pro Hoffenheim zcela jiná káva a páteční duel v Commerzbank-Areně tak nabídl souboj čtvrtého a pátého mužstva aktuální tabulky.

Lépe do zápasu vstoupili hráči domácího týmu. Do první velké šance se Eintracht dostal v šestnácté minutě, když Haris Seferovič odcentroval přímo na připraveného kapitána mužstva Alexandera Meiera. Zkušený forvard však poslal pokus jen do náruče Baumanna, jenž střežil branku Hoffenheimu.

Další příležitost si Eintracht připsal v minutě dvacáté čtvrté. Tehdy z hranice šestnáctky pálil Mascarell, avšak i s jeho přízemní ranou si připravený gólman Hoffenheimu poradil. O dvanáct minut později se poprvé o slovo přihlásili i hosté. Rupp poslal do vápna lob, jenž našel Toljana, avšak účastník letního olympijského turnaje v Riu pálil pouze do boční sítě branky, jenž patří Lukáši Hradeckému.

Těsně před koncem první půle to z dálky zkoušel Alexander Meier, avšak ani tentokrát nebyl kapitán Eintrachtu proti Baumannovi úspěšný. V úplně poslední minutě úvodního dějství se pak hlavou dokázal prosadit Benjamin Hübner, avšak jeho gól nebyl z důvodu ofsajdu uznán.

Ve druhém dějství už jsme příliš šancí neviděli, avšak za to jsme viděli červenou kartu. Tu obdržel v osmdesáté třetí Timothy Chandler za strkanici se Sandrem Wagnerem a a domácí tak dohrávali v deseti. Na bezbrankovém výsledku se však už nic nezměnilo a oba týmy si tak odnášejí po bodu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele