19. kolo
05.02.2017 17:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - SV Darmstadt 2:0

Jednoznačným favoritem posledního zápasu, jenž se odehrál v rámci devatenáctého bundesligového víkendu, byl domácí Eintracht. Ten letos bojuje o účast o pohárové Evropě a má tak zcela jiné vyhlídky než Darmstadt, jehož cílem je naopak záchrana mezi německou ligovou elitou.

Už po čtvrt hodině hry mohli jít však překvapivě do vedení hosté. Do branky Eintrachtu se po vynucené pauze způsobené trestem za červenou kartu vrátil finský gólman Lukáš Hrádecký, jenž špatnou rozehrávkou namazal míč přímo na nohu hostujícího Jana Rosenthala, kterého tím poslal do velké šance. Hráč Darmstadtu ovšem trefil pouze horní síť branky Orlů a stav utkání zůstával nezměněn.

Hosté neustávali v aktivitě a ve třicáté čtvrté minutě znovu ohrozili Hrádeckého svatyni. Tentokrát se před vápnem k balonu dostal Peter Niemeyer, jenž se do něj opřel, až zazvonilo břevno branky Eintrachtu. Gól však první půle nepřinesla a diváci se úspěšné brankové příležitosti dlouho nedočkávali ani v dějství druhém.

To se změnilo až v sedmdesáté třetí minutě. To rozhodčí odpískal po faulu Miloševiče pokutový kop ve prospěch domácích a míč si na penaltový puntík postavil Makoto Hasebe. Hráč Frankfurtu desítku proměnil a k radosti místních příznivců šel Eintracht do vedení 1:0.

Pojistku na vítězství domácího celku přidal o devět minut později druhou brankou utkání Ante Rebič. Ten poslal balon do sítě po přihrávce kapitána domácího mužstva Meiera. Eintracht tak slaví očekávané tři body a nadále patří mezi mužstva aspirující na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, Darmstadt bude muset získat body potřebné k udržení v Bundeslize jinde.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fortuna už má kurzy .Z 1.6 včera na 1,56 dnes . Pořád vysoký.Domácí musí za 1 mě stačí 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt tahá neskutečnou sérii 11 zápasů bez výhry... že by 12?

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali s Dortmundem a Schalke pokazde som trefil zitra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

EF nemá tip. Jinak preview na zblití .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele