23. kolo
05.03.2017 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 1:2

Freiburg vyzrál i na dalšího papírově silnějšího soupeře. Velkou zásluhu na porážce Frankfurtu měl Florian Niederlechner, který vstítil obě branky svého týmu. Ten nyní ztrácí na Eintracht pouhé dva body.

Gólově to v Commerzbank-Areně všechno začalo ve 12. minutě. Michael Hector poslal dlouhý pas za obranu, kde o balon svedli (už v šestnáctce) souboj Marc-Oliver Kempf a Ante Rebić. Nutno dodat, že ani v tomto případě asi nebylo všechno podle pravidel, jelikož ve hře a vlastně i na míči byly ruce obou borců, nicméně hracího předmětu se nakonec zmocnil Branimir Hrgota, po vzoru Messiho si udělal prostor a zakončil do protipohybu Alexandera Schwolowa - 1:0. Protesty hostujícího celku byly marné.

O pět minut později hlavičkoval po rozehraném přímém kopu těsně nad břevno Janik Haberer. Vyrovnání se tedy konalo až ve 25. minutě. Tehdy si Niederlechner ofsajdovou hranu ještě pohlídal a po bezvadně načasované přihrávce od Nicolase Höflera mohl Hradeckymu udělat ukázkovou kličku a zakončit do prázdné - 1:1.

Hrálo se tvrdě, nicméně bez žlutých karet. V závěru první půle měl ještě dobrou příležitost Hrgota a po něm to zkoušel z ostrého úhlu jeho spoluhráč Danny Blum. Ve druhé půli se první šance uskutečnila až deset minut po jejím začátku. Na svědomí ji měl Vincenzo Grifo. Nepostrádala razanci, ale brankář Hradecky si poradil.

Zmíněný německo-italský záložník o tři minuty později prostrčil míč na Niederlechnera, jenž tentokrát místo kličky volil lob ... a dobře udělal. Hezké zakončení znamenalo vedení 2:1. Nutno ovšem podotknout, že i v tomto případě stál útočník SC na hranici ofsajdu, možná dokonce lehce za ní. Rozhodčí Günter Perl ale gól uznal a je fakt, že domácí ani příliš neprotestovali.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele