26. kolo
01.04.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach 0:0

Utkání dvou týmů, jež by si rády zajistily účast v pohárové Evropě pro příští ročník, hostila aréna ve Frankfurt. Domácí Eintracht, jemuž po sérii jarních porážek patří v tabulce až sedmá příčka (i přesto, že byl ještě nedávno na výborném třetím místě), tu od osmnácti hodin a třiceti minut přivítal desátý Mönchengladbach. Osmifinalista Evropské ligy hraje pod novým koučem Dieterem Heckingem lépe než pod jeho předchůdcem André Schubertem, což chtěli Die Fohlen potvrdit i na hřišti Orlů.

Už v úplném úvodu utkání přitom mohli jít domácí do vedení. Hned v první minutě se Eintracht dostal ke střele, jež gólman Yann Sommer vyrazil, u následné dorážky Anteho Rebiče měl však jen štěstí, že hráč domácích branku Gladbachu netrefil.

V patnácté minutě to akrobaticky z hranice pokutového území zkoušel David Abraham, jeho pokus však branku švýcarské reprezentační jedničky minul. I nadále byl v duelu lepší Eintracht - ve dvacáté páté minutě hlavičkoval po Chandlerově centru Tawatha, jehož hlavička mířila k tyči, ale Sommer si s ní poradil.

Na poločas se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu. Po návratu z kabin se znovu do slušné příležitosti dostal Eintracht, tentokrát konkrétně Hrgota, jehož parádně našel přihrávkou Abraham, brankář Sommer se však znovu vytáhl.

Obrovskou příležitost vstřelit branku dostali domácí v sedmdesáté osmé minutě. Haris Seferovič trefil ve vápně ruku beka hostí Wendta a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Fabiánovu penaltu však zneškodnil Sommer a utkání tak skončilo výsledkem 0:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele