12. kolo
26.11.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 1:1

Borussia Mönchengladbach remizovala s Hoffenheimem a zůstane ve spodní polovině tabulky. Tým Juliana Nagelsmanna připisuje sedmou remízu a i po dvanácti kolech bude neporažen.

V úvodní desetiminutovce byli domácí hodně často na míči, ale nedokázali si vytvořit žádnou větší příležitost. V následujících deseti minutách střílel mezi tři tyče akorát Lars Stindl, leč Oliver Baumann si poradil. Následujcí střela ve 25. minutě už byla gólová. K radosti většiny v Borussia-Parku padla do sítě TSG. Christoph Kramer dostal balon, když stál vně pokutového území. Prostor na střelu měl, ale místo toho přihrál Mahmoudovi Dahoudovi, jenž si na hraně šestnáctky udělal prostor a zamířil přesně po zemi ke vzdálenější (levé) tyči - 1:0.

Už o čtyři minuty později mohl vedení zdvojnásobit Nico Elvedi. Mířil ale nad. O jedinou slušnou šanci hostujícího celku se v prvním poločase postaral Eugen Polanski, jenž střílel z druhé vlny, ale Sommer jeho pokus vyrazil.

Po změně stran se v obrovské příležitosti ocitnul Stindl, nicméně nastřelil jenom Baumanna. Následovaly hlavičky Niklase Süleho a Benjamina Hübnera. A pak přišla 53. minuta. V ní Sebastian Rudy směřoval přihrávku do středu hřiště, kde se na bránu podíval Nadiem Amiri a chytrou technickou střelou dokonale zaskočil Yanna Sommera - 1:1. V další šanci zklamal Thorgan Hazard, a pak se nezadařilo ani Raffaelovi, ani Fabianu Johnsonovi. Hříbata tedy čekají na tři bundesligové body už sedm zápasů. Vyjde to příště proti Dortmundu?

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele