32. kolo
06.05.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - FC Augsburg 1:1

Bod last-minute. Tak lze popsat sobotní zápas v Borussia-Parku z pohledu Gladbachu. Svěřenci Dietra Heckinga šli do utkání coby v tabulce lépe postavené mužstvo, než Augsburg, jenž se stále strachuje o bundesligovou příslušnost o pro další sezonu, ale první větší šanci si v duelu vytvořili hosté.

Svěřenci Manuela Bauma mohli jít vedení v osmnácté minutě, Altintopovu střelu však Sommer zkrotil a skóre zůstalo nezměněno. O dvacet minut později svého spoluhráče napodobil Dominik Kohr, ale ani střela hostujícího středopolaře v síti Yanna Sommera neskončila.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávku mohl vedení na domácí stranu překlopit Jonas Hofmann, bývalý křídelník Dortmundu však ve výborné pozici branku hostí vůbec netrefil a do kabin se šlo bez jediné viděné branky.

Po poločase šli do vedení hosté, a to v padesáté sedmé minutě. Islandský forvard Alfred Finnbogason dostal parádní přihrávku, poradil si se dvěma protihráči a uklidil balon do domácí sítě.

Už už to vypadalo, že si hosté odvezou z Porýní všechny tři body, které by jim výrazně pomohly v boji o záchranu. V nastaveném čase, konkrétně až v devadesáté čtvrté minutě však přišla rána, jenž Augsburg ohromila a připravila o vítězství - střela Andrého Hahna skončila v Hitzově síti a utkání tak skončilo remízou 1:1.

Pro obě mužstva se tak příliš nemění - Gladbach zůstává ve středu tabulky, a náskok Augsburgu na šestnáctou barážovou příčku jsou pouhé tři body.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hledám počtáře - kde je?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele