14. kolo
10.12.2016 15:30 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - VfL Wolfsburg 5:0

Do domácího utkání s Wolfsburgem vstoupil Bayern aktivně, což neslo své ovoce. Už v osmnácté minutě šli Die Roten do vedení, poté co se svým klasickým způsobem levačkou trefil Arjen Robben. O čtyři minuty později to navíc už začalo vypadat pro mnichovský celek směrem k výsledku utkání hodně nadějně, když míč po útočné akci domácích za záda Diega Benaglia doklepl Robert Lewandowski. Polský kanonýr tak dosáhl na svou už desátou branku v sezoně.

Do poločasu se už diváci v Allianz Areně další branky nedočkali, ovšem po návratu obou týmů z kabin padly ještě tři góly. Úvodní trefu druhé půle obstaral opět Robert Lewandowski, který tečoval Müllerovu střelu z hranice velkého vápna a načal tak druhou desítku svých letošních bundesligových gólů. V sedmdesáté šesté minutě se pak konečně usmálo střelecké štěstí i na Thomase Müllera. Ofenzivní hvězda mnichovského klubu dosud v letošní sezoně skóroval pouze v Lize mistrů či v reprezentaci, ale na úvodní trefu v nejvyšší německé ligové soutěži stále čekal. Naposledy se trefil v loňské sezoně proti Borussii Mönchengladbach a na gól v Bundeslize tak sedmadvacetiletý fotbalista čekal už neuvěřitelných 999 minut.

Na konečných pět nula pak čtyři minuty před vypršením základní hrací doby zvyšoval střídající Douglas Costa, jenž na trávníku v průběhu druhého poločasu nahradil Francka Ribéryho. Bayern tak dost možná po nejlepším výkonu v sezoně porazil Wolfsburg před vlastními fanoušky 5:0 a vzhledem k záváhání Lipska na půdě Ingolstadtu se posunul na první místo německé ligové tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Bastaron

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 pojdme Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas se už kua musí trefit 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

A trefil se 5-0 paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele