23. kolo
04.03.2017 15:30 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg 1:1

Wolfsburgu se na jaře nedaří, z pěti zápasů vyhrál jeden jediný a ambiciózní německý klub je tak mnohem blíže bojům o záchranu, než vysněným pohárovým příčkám. To odnesl svým místem kouč Valérien Ismael, jehož na lavičce Vlků nahradil bývalý asistent klubu a dosavadní šéf mládeže v londýnském Arsenalu, Andries Jonker.

Ten si svou premiéru v roli hlavní kouče zelenobílých odbyl v Opel Areně, kde jeho mužstvo přivítala domácí Mohuč. Ve dvacáté minutě to byl ale právě gólman domácího týmu Lössl, jenž musel lovit míč ze své branky.

Po rohovém kopu, jenž zahrával Ricardo Rodríguez, se ve vápně k balonu dostal Mario Gomez a známý bundesligový kanonýr potvrdil své kvality - opřel se do míče a hlavou dostal míč do branky. Vedení však Vlkům vydrželo pouhé čtyři minuty. Pak se totiž po chybě hostí v rozehrávce uprostřed hřiště dostal k balonu Öztunali, jenž následně přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Jhona Córdobu a ten měl již jednoduchý úkol v podobě prázdné branky.

Ve třicáté šesté minutě mohli jít znovu do vedení Vlci, když po hlavičce Jeffreyho Brumy znovu zahrozili z rohového kopu, Jonas Lössl v brance Mohuče byl však připravený a pokus stopera Wolfsburgu kryl ve svých rukavicích.

V osmdesáté osmé minutě mohl ve prospěch domácích rozhodnout Jairo Sampério, jenž přišel na hřiště jako střídající a prověřil Casteelse výtečnou střelou z dálky. Gólman Wolfsburgu však fantasticky zasáhl a střelu mířící k pravé tyči vyrazil.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele