17. kolo
22.01.2017 17:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - 1. FC Köln 0:0

Už bez jedné ze svých největších hvězd Yunuse Malliho se doma v Opel Areně představili v neděli fotbalisté Mohuče. Autor šesti branek a stejného počtu gólových přihrávek odešel z města karnevalů do Wolfsburgu a nebyl tak přítomen prvnímu jarnímu utkání FSV, ve kterém svěřenci Martina Schmidta přivítali Kolínské Kozly.

Do první šance zápasu se však k radosti domácích fanoušků dostala Mohuč. Už v deváté minutě prověřil gólmana Kesslera pěknou střelou Öztunali, strážce kolínské svatyně, jenž zastupuje stále zraněného Tima Horna, si však s jeho pokusem poradil a vyrazil ho na rohový kop.

O čtyři minuty později svého spoluhráče napodobil Samperio, ale i jeho projektil skončil na rukavicích náhradního brankáře Kozlů. Ten byl v permanenci i na začátku druhé půle - v padesáté minutě se po centru Öztunaliho k hlavičce ve vápně propracoval Pablo de Blasis a nebyl daleko od vstřelení úvodního branky utkání, ale Kessler znovu ukázal svou dobrou formu a Kolín podržel.

O dvě minuty se brankářská dvojka Kozlů vyznamenala znovu - skvělým výběhem zabránila velké šanci, jenž měl na kopačkách Muto - míč mohl do sítě dorazit de Blasis, jenže opuštěnou klec trestuhodně netrefil a stav zůstal i nadále bezbrankový.

Mohuč tak svého soupeře na vyložené šance jednoznačně přestřílela, vstřelit gól se ji ale za devadesát minut hry nepodařilo. Svěřenci Petera Stögera si tak z Opel Areny vezou bod za bezbrankovou remízu a především Pablo de Blasis v dresu Mohuče může litovat své neproměněné šance.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
johnn

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele