32. kolo
05.05.2017 20:30 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

1. FC Köln - Werder Brémy 4:3

Fantastické představení Leonarda Bittencourta a nejen jeho. Souboj Kolína nad Rýnem s Brémami nabídl celkem sedm branek a vítězství domácího celku. Záložník Bittencourt měl prsty ve všech brankách svého celku a byl hlavní hvězdou zápasu. V barvách Werderu se prosadil i český obránce Theodor Gebre Selassie.

Byla to pořádná divočina. Už první poločas na stadionu RheinEnergie toho nabídl spoustu. Defenzívy jako by na obou stranách neexistovaly. Nerozhodný výsledek vydržel jen do 14. minuty, pak se totiž poprvé v zápase prosadili domácí. Werder nedokázal ubránit rohový kop a po sérii odrazů se dostal k míči Modeste a Wiedwald inkasoval. Kolín byl i nadále lepším týmem a konkrétně Modeste mohl zvýšit, jenže se tak nestalo. Až ve 29. minutě přesně odcentroval Klüntner a Bittencourt hlavou zvýšil na 2:0. Dvoubrankové vedení domácím dlouho nevydrželo, o chvíli později prchl domácí defenzívě Fin Bartels a snížil. A pro Kolín bylo hůř, protože za dalších pět minut srovnal na 2:2 Theodor Gebre Selassie, když si vyskočil na centr a hlavou poslal balón do sítě. Vyrovnávací brankou ale bláznivý poločas ještě nekončil. Minutu před odchodem do kabin Bittecourt hlavou prodloužil balón na Simona Zollera a ten krásným lobem vrátil vedení na stranu Kolína.

Diváci si od branek "neodpočinuli" ani po změně stran. Hned ve 47. minutě vyhrál Bittencourt další hlavičkový souboj a Anthony Modeste střelou k tyči zvýšil na 4:2. Werder se snažil o kontaktní branku a ta přišla po hodině hry. Bartelsův centr uklidil na zadní tyči Serge Gnabry a hosté se následně hnali za vyrovnáním. A šance měli. Gnabry v obrovské šanci těsně přestřelil a na druhé straně zase odmítl pojistku a hattrick Modeste. Obrovská, leč zbytečná, radost hostů nastala v 90. minutě, kdy se sice prosadil veterán Claudio Pizarro, jenomže z ofsajdu. Brémy srovnat nedokázaly a nakonec v parádním utkání podlehly Kolínu 3:4.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to je mač .Brémy neprohráli posledních 6 kol venku. Zajímavější je , že ve všech hráli dle kurzu u silnějších soupeřu.Vynechávám tip.

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele