19. kolo
04.02.2017 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - VfL Wolfsburg 1:0

Čistě zvířecí souboj nabídl v sobotu odpoledne stadion v Kolíně nad Rýnem. Domácí Kozli, jimž v tabulce patřilo sedmé místo, přivítali Vlky z Wolfsburgu, jenž jsou po mizerném úvodu ročníku čtrnáctí.

Nepříliš záživný zápas nabídl jen pár skutečně zajímavých šancí, z nichž lze jmenovat například střelu Modestea z padesáté osmé minuty. Nejdůležitější hráč Kozlů a jeden z nejlepších střelců celé Bundesligy se dostal ve vápně k balonu, avšak i přes dobrou pozici míč netrefil příliš dobře a jeho střela branku Diega Benaglia vůbec neohrozila. Svého dalšího gólu se tak francouzský zabiják ve službách 1.FC nedočkal.

V sedmdesáté druhé minutě mohli jít dovedení hosté, když se k dobré střele dostal Maximilian Arnold. Mládežnický německý reprezentant sice Kesslera donutil k tygřímu skoku, ale první branka zápasu z toho nebyla.

O pět minut později si oba aktéři situaci zopakovali a znovu Arnold zkoušel Kesslerovu pozornost. Gólman Kolína se však tváří v tvář záložníkovi Wolfsburgu znovu vytáhl a remízový stav v Kolíně nadále platil.

V osmdesáté prvé minutě ovšem gólman Vlků Benaglio poslal k zemi Modestea a rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltové exekuci se postavil sám faulovaný a střelou do pravého dolního rohu Švýcarovy branky vstřelil první gól zápasu.

Jinou branku jsme už ve zbývajícím čase neviděli a Kolín tak po proměněné penaltě svého kanonýra porazil Wolfsburg 1:0 a bere všechny tři body. Velkou zásluhou na tom však má i gólman Kessler, jenž zraněného Horna zastupuje znamenitě a uhájil čisté konto.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele