12. kolo
26.11.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - FC Augsburg 0:0

Anthony Modeste, na rozdíl od svého prozatím největšího konkurenta v boji o korunu krále střelců, v tomto kole neúřadoval. I proto se jeho Köln rozešel s Augsburgem smírně.

Ovšem nutno dodat, že prohrál také Dortmund, Aubameyangově trefě navzdory. Přemožitel žlutočerných, Eintracht Frankfurt, tak v tabulce předskočil i kolínské Kozly a s dvoubodovým náskokem drží třetí příčku. Ale pojďme na Rhein Energie Stadion, kde možná nepadaly branky, nicméně to neznamená, že by nebyly k vidění vůbec žádné zaznamenáníhodné momenty. Ten první se udál už ve 2. minutě, když Frederik Sorensen nastřelil z úhlu vnější tyč. V minutě jedenácté se do balonu přel Yuya Osako a Marwin Hitz se musel činit. Pak hlavičkoval Modeste, ale branka mu byla malá. Na druhé straně po rohovém kopu střílel z voleje Daniel Baier, nicméně ani jeho pokus Thomase Kesslera nevystrašil.

Ve 21. minutě rozehrával přímý kop Kostas Stafylidis a Kessler musel předvést další výborný zákrok. Další šance patřila Marcelu Rissemu. Jeho solidní rána mířila jen těsně vedle pravého rohu brány. A tečku za první pětačtyřicetiminutovkou udělal ten, který ji v podstatě celou načal. Ani tentokrát však Sörensen nebyl úplně přesný.

Ve druhé půli poprvé až v 66. minutě mírně zahrozil Modeste. Pak přidělala Peteru Stögerovi vrásky tečovaná střela Jonathana Schmidta, ale naštěstí pro domácí nakonec o centimetry minula brankovou konstrukci. Kozli mohli nakonec přeci jen tento zápas vyhrát. Ale v 82. minutě pálil střídající Marcel Hartel v dobré pozici jenom do náruče Marwina Hitze. Takže spokojenější bude určitě Schusterova družina.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sázkovky by brali 2- nesmí se to stát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele