28. kolo
08.04.2017 15:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 2:3

Hodně dobrý duel sehráli Köln a Gladbach. Po jeho skončení se však radovali hosté, pro něž to byla druhá výhra v řadě.

Na první gól se vůbec nečekalo dlouho. Rohový kop Thorgana Hazarda přistál na hlavě Jannika Vestergaarda, který se do balonu opřel tak, že se Timo Horn jenom ohlédnul - 1:0. Druhá trefa následovala v 18. minutě. Anthony Modeste poslal z poloviny hřiště výtečný přízemní balon za obranu, kam si naběhnul Christian Clemens a z první překonal Sommera - 1:1.

Do konce úvodního dějství se odehrály ještě dvě zajímavé situace, ale obě skončily bez gólu. Třetí v zápase padnul v 55. minutě. Ibrahima Traoré si naběhnul z druhé vlny na Dahoudův centr, což obrana Kozlů vůbec nezaregistrovala, takže bezmála devětadvacetiletému záložníkovi stačilo jen lehce líznout balon - 1:2.

Stejně jako předtím, i tentokrát domácí rychle vyrovnali. A stejně jako předtím, i tentokrát v tom měl prsty Anthony Modeste. Miloš Jojić rozehrával standardní situaci. Míč doputoval na penaltu, kde stál Anthony Modeste a z voleje přes stínujícího obránce zaznamenal parádní gól, celkově už třiadvacátý v této sezoně - 2:2.

Pro skvadru Petera Stögera to vypadalo jakž takž dobře. Jenže v 81. minutě přihrával Wendt na Josipa Drmiće, který s přispěním Horna nastřelil tyč. Od ní se ale kulatý předmět odrazil k Larsi Stindlovi a ten ho levačkou poslal po zemi za záda domácího gólmana - 2:3. Více branek v zápase nepadlo, takže Hříbata obsadí po osmadvacátém kole osmé místo, o bod za Kölnem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele