25. kolo
05.03.2016 15:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Werder Brémy - Hannover 96 4:1

Na překvapivou výhru nad Bayerem Leverkusen navázali hráči Werderu Brémy stejným výsledkem i v utkání proti poslednímu Hannoveru. "To dal určitě zase góla Claudio Pizarro," říkají si určitě někteří z vás. A mají pravdu!

Už v první desetiminutovce byly k vidění tři příležitosti. V té druhé nejprve proti Zielerovi neuspěl Papy Djilobodji, nicméně v 18. minutě byl Werder za svou aktivitu odměněn vedoucí trefou. Po dobré akci a ukázkovém přiťuknutí se před bránou octnul Santiago Garcia, nicméně kde se vzal, tu se vzal, na pomoci svému brankáři přispěchal Hiroki Sakai. Bohužel pro Hannover, míč uklidil pouze k Finu Bartelsovi, který dorážel do prázdné - 1:0.

V minutě šestadvacáté se kulatého předmětu chopil Claudio Pizarro, po Öztunaliho centru jednoduchým obloučkem oklamal dva protihráče a skákající míč nekompromisně napálil za záda Ron-Roberta Zielera - 2:0. Následně si slovo vzali Iver Fossum a Kenan Karaman, ale jejich pokusy nakonec nebyly až tak nebezpečné.

Pak zase přišla řada na domácí. Jannik Vestergaard sice mířil hlavou do sítě, avšak z nesprávné strany. Ve 42. minutě to opět bylo na Karamanovi, který ale hlavičkoval dobrý metr nad branku. Dočkal se až za tři minuty. Po rohu Hiroshiho Kiyotakeho byl hrací předmět proceděn až ke Karamanovi, který shodou okolností zrovna slavil narozeniny - 2:1.

Střelec branky byl při chuti a další mohl přidat v 54. minutě, nicméně tentokrát to nevyšlo. Radost totiž měla na sobě zelený dres. Na hraně vápna stojící Pizarro přiťuknul doprava na Theodora Gebre Selassieho, jenž se nijak nerozpakoval a parádní střelou do vzdálenější boční sítě zvýšil na 3:1, což Brémám ještě nestačilo.

Nejprve si ovšem Felix Wiedwald musel poradit s Kiyotakeho střelou z dálky. Pak se hrála 67. minuta, když Gebre sklepnul na Zlatka Junuzoviće, jenž vystřelil zpoza velkého vápna. Podklouznul přitom, takže určitě nechtěl, aby branka padla tak, že Zieler vyrazí balon na tyč a od ní se odrazí za čáru - 4:1. Žádná další šance se už gólově neujala. Werder tedy v tabulce zase o kousek poskočil, zatímco Hannover už ztrácí na první nesestupovou pozici osm bodů.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele