3. kolo
29.08.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - TSG Hoffenheim 0:0

Ano, i v jinak gólově poměrně bohaté nejvyšší neměcké soutěži se občas stane, že zápas skončí bez branek. V případě 3. kola nového ročníku se o jeden takový postaraly celky Darmstadtu a Hoffenheimu.

Vyprodaný Stadion am Böllenfalltor povětšinou sledoval s míčem na kopačkách hostující hráče. Jeden z nich, Mark Uth, to zkoušel jako první po deseti minutách hry a nutno dodat, že balon jen o centimetry minul pravou tyč branky Christiana Matheniy. Až před poločasem odpověděli domácí prostřednictvím Konstantina Rausche, jenž v nebezpečné pozici nesešteloval mířidla.

Ve druhé půli chyběla hře především kreativita. V podstatě by se dalo napsat, že se nikdo nechtěl pouštět do žádných větších akcí. Hoffenheimští sice stále byli více na míči, nicméně téměř k ničemu to dlouhou dobu nevedlo. Až v 73. minutě poslal centr do vápna obránce Kim, jenže ani Uth, ani Kuranyi si s touto pobídkou neporadili.

Brazilský Němec Kuranyi měl o deset minut později ještě jednu vyloženou příležitost, ale protože kulatý předmět brankovou čáru nakonec nepřešel, bude si muset na první trefu po návratu do Bundesligy z Ruska ještě počkat. Třeba se jí dočká po reprezentační přestávce, kdy jeho nynější zaměstnavatel hostí Werder Brémy. Díky třem remízám doposud neporažený Darmstadt zase míří do Leverkusenu.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele