24. kolo
02.03.2016 20:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Schalke konečně zabralo a na vlastní půdě porazilo Hamburk

Hamburk nedokázal rozšířit sérii čtyř zápasů, ve kterých se mu podařilo bodovat, na hřišti Schalke i díky početnímu oslabení po vyloučení Johana Djouroua tahal za kratší konec a odjíždí tak s prázdnýma rukama. S04 se po vítězství posunulo na průběžnou šestou příčku...

Königsblauen měli po pěti zápasech bez vítězství co napracovat, to se jim však hned na začátku nepodařilo. Po standardní situaci Sakaie se ve vápně dostal k propadlému míči Müller a po čtyřech minutách poslal hosty do vedení - 0:1! Srovnat krok mohli posléze Belhanda a Huntelaar, ani jeden z nich však nedokázal vyzrát na skvěle reagujícího Adlera v brance Rothosen.

Následně se po zákroku Ostrzoleka na Belhandu dožadovalo S04 správně odpískání pokutového kopu, avšak rozhodčí Perl nechal hru volně plynout. Přesto přese všechno se však "Horníci" ještě do přestávky dočkali: Meyer natáhl zpoza šestnáctky a povedenou ranou srovnal na 1:1. Následně byl po druhé žluté kartě vyloučen Johan Djourou a Hamburku začaly těžké časy...

...Schalke drželo utkání pod kontrolou a kýžená odměna přišla po hodině hry. Hostující družina nedokázala odvrátit roh Geise, načež se k míči dostal Huntelaar a hlavou z mírného ofsajdu překonal bezmocného Adlera - 2:1. Za dalších pár minut navíc zvýšil mladý Schöpf a rázem bylo o osudu utkání jasno. Přístavní celek už následně zásluhou Kačara jen snížil na konečných 3:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele