4. kolo
12.09.2015 15:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Hertha BSC - VfB Stuttgart 2:1

Stuttgart jaksi zabředává do podobných nesnází jako v minulé sezoně. Vůči svěřencům Alexandera Zornigera je to možná trochu nespravedlivé, protože herně za svými dosavadními soupeři rozhodně nijak zvlášť nezaostávají.

O první příležitost utkání se v 7. minutě postaral hlavičkující Salomon Kalou. Gólově se však prosadil až jeho spoluhráč Genki Haraguchi, a to těsně před vypršením první patnáctiminutovky, když po dobré práci Mitchella Weisera podstřelil Odissease Vlachodimose - 1:0. Nutno dodat, že český obránce Adam Hloušek při téhle obdržené brance neměl úplně čisté svědomí.

O vyrovnání se pak pokoušeli Christian Gentner a Daniel Ginczek, avšak skóre se znovu měnilo až ve 36. minutě. Didavi rozehrával z pravé strany přímý kop, při kterém domácí obrana málo vídaným způsobem zaspala, takže kdyby Toni Sunjič nehlavičkoval, ale nejprve zpracovával, pořád by měl dost času si vybrat, kam přesně kulatý předmět pošle - 1:1.

Remízový stav ovšem nevydržel až do druhé půle, neboť v nastavení té první znovu udeřili hráči Staré dámy. Střelu z přímého kopu nejprve zblokovala zeď, aby Sunjič v zápětí odhlavičkoval míč jen na hranici pokutového území, kde se do něj z voleje pravačkou opřel Fabian Lustenberger a vskutku nádherný gól ke vzdálenější tyči byl na světě - 2:1.

Krátce po změně stran měl Vedad Ibišević dobrou šanci vstřelit branku svému bývalému zaměstnavateli, jenže Vlachodimos si s ní poradil. Vyrovnání měl poté na hlavě znovu Sunjić. Dokonce dvakrát. Jenže branka z toho nebyla ani v 56., ani v 81. minutě. Hertha BSC má tedy novou sezonu prozatím rozehranou velice slušně.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fussballvorhersage tipuje dvojku Muj tip neprohra favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
jhony16

za ten kurz, hriech si netipnut 1ku...ved hostia su najvacsi zmatkary vzadu Hertha nehrá zlý futbal 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele