14. kolo
28.11.2015 15:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Hannover 96 - FC Ingolstadt 04 4:0

Měl to být pro Hannover extrémně těžký zápas - nejhorší domácí tým celé soutěže proti rozjetému nováčkovi z Ingolstadtu, jemuž se venku daří zatím výtečně. Jenže nakonec je vše úplně jinak. Die Roten si z papírových předpokladů nic nedělali a svého soka rozstříleli suverénně 4:0..

Jako by se domácí jednoduše naštvali a rozhodli se ukázat, že nejsou na odpis. Energie, se kterou se do nepříjemného soupeře zakousli, byla dechberoucí prakticky od prvních vteřin. Toto vůbec nevypadalo jako tým, který prohrál poslední dvě utkání v řadě; už v páté minutě otevřel skóre Marcelo, o šest minut později jej napodobil Leon Andreasen. Byl to ze strany domácích jednoznačně dominantní, ofenzivní nástup. Marcelo se prosadil po pasu Miika Albornoze, Andreasenovi nabil milimetrovou přihrávkou Kenan Karaman.

Sám Karaman následně zvyšoval už na 3:0; běžela přitom teprve 24. minuta. Jeho dalekonosná rána definitivně zlomila jakýkoliv nováčkův odpor. Karaman si trefu za svůj dnešní výkon určitě zasloužil - a Hannover i s jeho pomocí poprvé od roku 2003 vedl už takto brzy o tři góly. Něco podobného fanoušci opravdu nečekali.

Po změně stran už bylo jasné, že je rozhodnuto; domácí pustili nohu z plynu a dovolili Ingolstadtu alespoň opticky vyrovnat hru. Jenže gólman Ron-Robert Zieler byl neprůstřelný; bravurně zlikvidoval největší šanci Mathewa Leckieho, načež Alfredo Morales pálil těsně mimo. I na poloviční výkon nicméně Hannover utkání bez problémů ovládal a ještě šest minut před koncem přidal čtvrtý, poslední gól prostřednictvím ledově klidného zakončení Uffe Becha.

Autor: Dominik Zezula / bundesliga.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 (popř. 2:2), 02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele