27. kolo
19.03.2016 15:30 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Hamburger SV - TSG Hoffenheim 1:3

Pod trenérem Julianem Nagelsmannem působí Hoffenheim skoro jako pokropený živou vodou. Tým, který byl ještě v polovině února pomalu na odpis, znovu vyhrál a dere se mimo sestupové pásmo.

Na Volksparkstadionu se začalo pěkně zostra. Nejdříve pálil Michael Gregoritsch. A pak nadvakrát famózně zasáhnul domácí gólman Adler. Vychtal jak Andreje Kramariće, tak Marka Utha. V 16. minutě se zase připomenul Gregoritch, ale jeho střele z dálky chyběl malinkatý kousek. Na první gól se tedy čekalo do 20. minuty.

Předcházela mu Kramarićova přihrávka za obranu na naběhnutého Kevina Vollanda, který se tak ocitnul tváří v tvář Adlerovi. A protože mu udělal rychlou kličku, nezbylo mu, než hoffenheimského borce faulovat. Nařízenou penaltu Kramarić se štěstím proměnil - 0:1. Uběhly jen tři minuty a Hamburk zažil další šok.

Nepřímý volný kop rozehrál Sebastian Rudy na Kevina Vollanda, jenž po zemi podstřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Na další branku se čekalo jen sedm minut. Z pohledu Bruna Labbadiy padla konečně do té správné sítě. Pavel Kadeřábek zahrál ve vlastním vápně rukou, ačkoliv opakovaný záběru ukázal, že to bylo trochu přísné rozhodnutí. Nicméně Aaron Hunt si počkal a volil jistotu - střed brány - 1:2.

Místo snahy o vyrovnání se ale domácí museli bránit. Adler výborně zasáhnul proti střele Nadiema Amiriho. Teprve až po změně stran se musel činit Oliver Baumann. Nejdříve proti Gregoritschovi, a poté proti Lewisovi Holtbymu. Výsledek získal svou finální podobu v 67. minutě. Rychlý protiútok Hoffenheimu zakončil nekompromisní dělovkou na vzdálenější tyč Eduardo Vargas - 1:3. Zbylé šance se už opravdu neujaly.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburk kurvyc ligy 0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele