24. kolo
01.03.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Ingolstadt neudržel vedení a rozešel se s Kölnem smírně

Podobně jako při prvním vzájemném měření sil si Ingolstadt s Kölnem body podělily. Domácí se sice chvíli před poločasovou přestávkou ujali vedení, to však po změně stran neudrželi a nakonec mohli být za smírný stav ještě rádi...

Domácí kouč Ralph Hasenhüttl vsadil mezi třemi tyčemi na Ramazana Özcana, Ørjan Nyland tentokráte zůstal pouze na lavičce náhradníků. Jako první se však musel činit strážce hostující svatyně, hlavička Lezcana se však do prostoru branky nevešla. Na druhé straně pak Gerhardt zkoušel najít Bittencourta, ten však na jeho přihrávku nemohl dosáhnout.

Zhruba po čtvrthodině hry měl po Risseho nabídce velkou šanci Modeste, nedokázal však zamířit přesně. Bavoři odpověděli dalekonosnými pokusy, Cohen ani Groß však neohrozili prostor ohraničený třemi tyčemi. Nepřesnou odpověď vyslal z hranice šestnáctky Bittencourt.

Köln měl postupem času více ze hry, do ohrožení soupeřovy svatyně se však nedostal. Naopak z dálky zkoušel štěstí Leckie, branku ale tak jako tak nenašel. Chvíli před pauzou pak Da Costu našel svým pasem Hinterseera, jenž se bleskově otočil a z bezprostřední blízkosti zavěsil - 1:0!

Po obrátce se pokračovalo ve stejném duchu: Roger natáhl zpoza šestnáctky, branku ale přestřelil. O reakci se posléze pokusil Heintze, zacílil ale nad břevno domácí branky.

Ingolstadt měl utkání pod kontrolou, nakonec však bylo po 72. minutách z ničeho nic srovnáno: Risse ještě předal mičudu lépe postavenému Modestemu, jenž pohodlně srovnal na 1:1!

Rázem se utkání rozběhlo a diváci neměli o zábavu nouzi. Obrovskou šanci spálil Gerhardt, na druhé konci hřiště pak z bezprostřední blízkosti neúspěšně hlavičkoval pro změnu Matip. Byli to ale "Kozli", kdo měl více ze hry. Hned dvě dobré možnosti měl Modeste, avšak poprvé skvěle zasáhl Özcan a následně urostlý útočník kulatý nesmysl vůbec netrefil a výsledkem tak byla remíza 1:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele