14. kolo
29.11.2015 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - VfL Wolfsburg 0:0

V Augsburgu během nedělního podvečera góly nepadaly. Za remízu s Wolfsburgem budou určitě vděčnější domácí, protože se díky ní dostali až na barážovou pozici.

Už v 1. minutě si Bobadilla chtěl vymodlit penaltu, jenže rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Za čtyři minuty se poprvé osmělili hosté, ale co naplat, když se váš spoluhráč stane - byť nechtěně - nejlepším obránce soupeře ... Následně přišlo na relativní klid útočných zbraní, který porušil až v 18. minutě po přihrávce Klavana Caiuby, jenže mířil přímo na Diega Benaglia.

Jen o minutu později chytil Naldo pronikajícího Korejce Kooa ve vlastním pokutovém území za rameno, avšak píšťalka rozhodčího Christiana Dingerta zůstala znovu němá. Do konce poločasu to ještě zkoušel na jedné straně Maximilian Arnold a na té druhé nezajistil svému týmu vedení po Schürrleho chybě Paul Verhaegh.

Mistr světa André Schürrle mohl skórovat v 52. minutě, ale minul, stejně jako o chvíli později jeho spoluhráč Vierinha, jehož střela byla sice o něco přesnější, leč pod břevno se nevešla. Poté se na levé straně hřiště uvolnil Philipp Max, aby mohl poslat centr na hlavu Dominika Kohra, jenž z šesti metrů bohužel pro svůj klub minul.

V závěrečné desetiminutovce ještě vyprášil Naldo rukavice Marwina Hitze, a pak byl po další potyčce s Bobadillou vyloučen Dante. Wolfsburg však zůstává v tabulce třetí a už se chystá na mimořádný zápas proti druhé Borussii Dortmund, na kterou nyní ztrácí sedm bodů. Augsburg bude další nahánět proti Kölnu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Bastaron

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele