27. kolo
19.03.2016 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hannover 96 1:0

Eintracht Frankfurt dokázal po dvou měsících konečně zvítězit, když porazil beznadějně poslední Hannover. Naopak dolnosaský celek dnes ztratil zřejmě i tu poslední reálnou naději na záchranu, o které se dá sedm kol před koncem s desetibodovu ztrátou alespoň na barážovou pozici hovořit pouze v teoretické rovině.

Diváci v Commerzbank-Areně se především v prvním poločase moc nebavili, pokud si tedy nenašli jinou zábavu než sledování dění na trávníku. O ohrožení soupeřovy brány se snažil více Frankfurt a mezi nejaktivnější hráče patřil Änis Ben-Hatira. Tuniský reprezentant sice ještě ve 27. minutě po přihrávce Maďara Husztiho mezi tři tyče nezamířil, do poločasu se nicméně dokázal prosadit.

V 34. minutě přebíral míč na ofsajdové hraně Stefan Aigner, posunul ho na Ben-Hatiru a ten takřka z nulového úhlu překonal Rona-Roberta Zielera. Jednička Hannoveru při tomto gólu rozhodně neměla čisté svědomí a jen se potvrdilo, že ani on letos nepodává tak špičkové výkony jako dříve. Ovšem stále patří k tomu nejlepšímu, co mohou v HDI-Areně nabídnout.

Své kvality Zieler ukázal po změně stran, kdy nejprve včasným vyběhnutím zhatil šanci Harise Seferoviće a souboj tváří v tvář se švýcarským útočníkem vyhrál i dvacet minut nato. A když si Ben-Hatira při dlouhé kličce kolem brankáře dal míč daleko od nohy a rozvlnil síť pouze z boční strany, zůstalo na světelné tabuli až do konce utkání svítit skóre 1:0.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele