25. kolo
05.03.2016 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt 04 1:1

Frankfurtští chtěli doma opravdu hodně vyhrát. Běhali, bojovali, stříleli. Nicméně na víc než remízu to proti Ingolstadtu prostě nestačilo. Barážovou pozici tedy ani po pětadvacátém kole neopustí.

První gól byl v Commerzbank-Areně k vidění už v 8. minutě. Domácí David Abraham zahrál ve vápně rukou, takže rozhodčí Stegemann musel ukázat na penaltový puntík. Exekuce se ujal Moritz Hartmann a byl úspěšný - 0:1. Jen o minutku později mohl vyrovnat Marc Stendera, ovšem hlavičkoval pouze nepřipraveného Ramazana Özcana.

Ve 33. minutě ztratil Haris Seferović balon a Strefan Lex se ocitnul sám před gólmanem Hradeckym. Že nedal, asi nepřekvapilo vůbec nikoho, protože se ví, že Ingolstadt málokdy vsítí v jednom utkání více než jednu branku. Pod poslední šanci prvního poločasu se podepsal Haris Seferović, nicméně vyrovnat se mu nepodařilo.

Po změně stran to neúspěšně zkoušel Luca Waldschmidt a nezapršelo ani v 51. minutě po akci Huszti-Seferović-Fabián. Na druhé straně to zkoušeli Hartmann a Brégerie ... Další branka ale padla až poté. Konkrétně v 69. minutě, kdy po Fabiánově centru přesně hlavičkoval do brány Marco Russ - 1:1. Pro Orly je bod v jejich situaci málo, a tak potřebovali minimálně ještě jednu branku přidat. A zároveň samozřejmě žádnou neinkasovat.

Jen o několik málo minutek později pálil po hezké kombinaci nad Waldschmidt. Hned v minutě následující to s důrazem přehnal Pascal Gross a musel se pakovat ze hřiště. Na Die Schanzer tedy čekala krušná čtvrthodinka. Během ní si domácí vypracovali ještě čtyři velmi dobré příležitosti, leč ke své škodě nedokázali žádnou využít.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat
hradec

Eintracht 0:2 Ingolstadt

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele