31. kolo
24.04.2016 17:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FSV Mainz 05 2:1

Eintracht Frankfurt porazil Mohuč a ze hry o udržení rozhodně ještě není venku. Oproti tomu bude hodně zajímavé sledovat, jestli se v Coface Areně budou příští sezonu hrát evropské poháry.

Orli mají v této fázy sezony dost zraněných hráčů, ale i bez nich to očividně jde. Commerzbank-Arena však nejprve po osmnácti minutách ztichla. Daniel Brosinski rozehrál z nějakých osmadvaceti metrů přímý kop a balon nádherně zakroutil k levé tyči - 0:1. Vyrovnání se tým Nika Kovače dočkal deset minut poté, co inkasoval.

Po rozehrávce přímého kopu nedostatečně odhlavičkoval do bezpečí Stefan Bell. Vlastně tím jenom prodloužil na Anise Ben-Hatiru, jenž po zpracování míče podklouznul, tudíž nezbylo než přihrát před branku. Marco Russ stál sám v obležení sedmi (!) hráčů Mohuče, ale přesto dokázal z voleje skórovat - 1:1.

Poté se dvakrát musel vytáhnout Loris Karius. Nejdříve proti hlavičce Marka Russe, a poté proti Harisovi Seferovićovi, který využil nedorozumění mezi Bellem a Donatim. První poločas tedy skončil 1:1. Ve druhém se o první nebezpečnější pokus postaral v 65. minutě Jhon Córdoba, nicméně Hradecky neměl žádnou velkou práci. Za dvě minuty hlavičkoval z nějakých pěti metrů Seferović a Karius vytáhnul famózní zákrok.

Jenže porážce (druhé v řadě) svého týmu nakonec stejně nezabránil. S druhým obdrženým gólem ale nemohl dělat vůbec nic. Ve vápně stojící Ben-Hatira chtěl totiž evidentně centrovat na Oczipku, jenže od Bellových zad míč letěl rovnou za Kariuse - 2:1. Eintracht ve zbytku sezony čekají ještě Darmstadt, Borussia Dortmund a možná v rozhodujícím utkání Werder Brémy.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele