32. kolo
30.04.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Borussia Mönchengladbach 1:1

Oslavy titulu se zase odkládají. Bayern Mnichov potvrdil, že se mu proti Mönchengladbachu v posledních letech vůbec nedaří a v domácím prostředí uhrál pouze remízu 1:1. Pep Guardiola dnes překvapivě nechal na lavičce největší opory včele s Lewandowskim, Alabou, Costou, Vidalem či Lahmem a dvě kola před koncem tak matematicky stále existuje šance, že by titul mohl získat Dortmund.

Bayern přitom začal zápas velice slibně a do vedení šel již v 6. minutě. Joshua Kimmich, který dnes při absenci výše zmiňovaných hráčů nastoupil ve středu zálohy po boku Sebastiana Rodeho, našel přesným centrem od rohového praporku Thomase Müllera a jeho hlavička nakonec nikým netečována doputovala až do sítě - 1:0.

Deset minut nato si na pas od Raffaela naběhl André Hahn a radost z vyrovnání mu překazil fantastickým zákrokem Manuel Neuer. Na druhé straně si málem vstřelil vlastní gól Oscar Wendt, když odpravoval míč před Müllerem a Sommerovu svatyni minul jen o kousek. Po přestávce se po pěkné rychlé akci na jeden dotek odhodlal k zakončení Granit Xhaka, ani on však nemířil přesně.

Skóre se měnilo až v 72. minutě. Lars Stindl nádhernou průnikovou přihrávkou vysunul Hahna a pětadvacetiletý útočník prudkou přízemní ranou na přední tyč překonal Neuera. Domácí se v závěru ještě snažili strhnout vítězství na svou stranu, potřebná kvalita v zakončení zosobněna především Lewandowskim jim ale chyběla, a k jistotě titulu tak potřebují v posledních dvou duelech získat alespoň bod.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (8)

Přidat komentář
Bastaron

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Bayern Munchen

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra hříbat

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Každý týždeň tu napíše preview na zápas Bayernu nejaký "odborník".... Skúste si "pán autor" Dominik Zezula niekde v štatistikách overiť ktorý nemecký titul môže Bayern v sobotu získať..... či naozaj "pětadvacátý bundesligový titul"......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co,budeme už dnes mistři?Chtělo by vyhrát,aby byl na Atlétiko klid. 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme 2. a je to doma

Reagovat
Rich

Hm ani hovno. Další trapný pokus Guardioly. Tak důležitý zápas a na lavičce nechá Lewu a Costu. Vypatlanej plešou, táhni už do City!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele