32. kolo
30.04.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hamburger SV 0:0

Zápas mezi Mohučí a Hamburkem vítěze nepoznal. A nepoznal ani jednoho úspěšného střelce.

První příležitost si připsal Karim Onisiwo, ale mířila nad branku. Ve 27. minutě se kolem Emira Spahiće prosmýknul Jhon Córdoba, jenže svou slibnou akci zakončil pokusem těsně vedle levé tyče. O chvíli později zase testoval Drobného pozornost Onisiwo. V pětatřicáté minutě šli domácí do přečíslení, které ovšem zazdili.

Největší šanci prvního poločasu si vytvořil Johan Djourou, ale Karius předvedl fantastický zákrok. V 51. minutě ukradl míč Bungertovi hamburský Sven Schipplock. Tváří v tvář mohučské jedničce ale neuspěl. Die Nullfünfer se pořádně připomněli až tři minuty před vypršením řádné hrací doby. Yunus Malli hrál na Clemense, ten prodloužil na Córdobu a ten rychlou akci zakončil střelou mimo.

Dělba bodů znamená, že Mohuč spadla mimo pohárové příčky. Schalke totiž podle očekávání porazilo poslední Hannover. Svěřenci Martina Schmidta mají před sebou už pouze utkání se Stuttgartem a Herthou, která kvůli prohře v Leverkusenu rovněž zůstává na dostřel. Hamburk je nyní jedenáctý a úplnou jistotu setrvání v soutěži ještě nemá. Ve zbytku sezony čeká ještě Wolfsburg a Augsburg.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele