4. kolo
20.09.2014 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - TSG Hoffenheim 0:2

Stuttgart potřetí v sezoně prohrál a sesunul se na poslední místo bundesligové tabulky. Oproti tomu Hoffenheim se v současnosti nachází přesně na její opačné straně.

Nutno dodat, že tým z Mercedez-Benz-Areny postrádá i trochu více toho štěstíčka. Ovšem to co se hry směrem dopředu týče. Obraně prostě chybí větší důraz. To se domácím vymstilo po patnácti minutách hry, kdy z přímého kopu centroval bývalý hráč Stuttgartu Sebastian Rudy a Anthony Modeste mířil hlavou přesně do pravého dolního rohu branky - 0:1.

Hosté pak spíše zalezli a čekali, co předvede soupeř. Ten táhl většinu akcí přes Daniela Didaviho. Po jedné takové se míč dostal až k Florianu Kleinovi, ovšem jeho střele chyběla větší přesnost. Ten samý hráč pak ve druhé polovině prvního poločasu přesně centroval na hlavu Moritze Leitnera, avšak ani on mezi tři tyče nezamířil. A jen chviličku před závěrem první půle jej napodobil i sám Didavi.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce hráli domácí více s míčem, jenže větší příležitost si nevytvořili. Naopak v 84. minutě byli za chabé zakončení potrestání druhým gólem. Hoffenheim se na vlastní polovině zmocnil míče a rychle se přesunul na dostřel branky Svena Ulreicha. Kevin Volland pak poslal šikovnou přihrávku Tariku Elyounoussimu, který se ocitl tváří v tvář domácí jedničce. Ulreich sice napoprvé zasáhl, jenže míč přesto doskotačil až na malé vápno, odkud jej už mohl šestadvacetiletý útočník napodruhé pohodlně doklepnout za brankovou čáru - 0:2.

Trenér Armin Veh má tedy hodně o čem přemýšlet. Už ve středu totiž se svými svěřenci zajíždí do Dortmundu k utkání s tamní Borussií, kde to opět na body nevypadá, a poté doma přivítá Hannover, který v tomto kole po pěti měsících prohrál. Hoffenheim oproti tomu přivítá příště doma Freiburg, a poté zajíždí do Mohuče.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

4-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele