8. kolo
19.10.2014 17:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Paderborn - Eintracht Frankfurt 3:1

Fotbalisté nováčka z Paderbornu zvládli velmi důležité střetnutí proti konkurenčnímu Frankfurtu a v domácím prostředí ho dokázali porazit po výsledku 3:1. Díky tomu tak přerušili svou sérii tří utkání bez vítězství a s dvanácti body se bodově dotáhli na svého nedělního protivníka, navíc ho přeskočili a jsou sedmí. Frankfurt šel sice po hodině hry do vedení, v závěru ale o body přišel a v tabulce klesl na osmou příčku.

V úvodním poločase se hrálo z obou stran opatrně a k vidění v podstatě byla jediná vážnější příležitost. Po přihrávce z levé strany se ocitl zcela sám před brankářem Wiedwaldem nabíhající Kachunga, jenže skákavý balón netrefil ideálně a ten zamířil těsně vedle levé tyče hostující branky. Ani jeden celek se do žádné gólové příležitosti nedostal až do konce poločasu a v podstatě z té další v 57. minutě byla branka.

Na pravou stranu dostal přihrávku Inui a poté zpětně přihrával na hranici vápna, kde do míče z patnácti metrů kopl Alexander Meier a balón se od levé tyče odrazil do branky. Nicméně neuběhlo ani deset minut a aktivní Paderborn dokázal vyrovnat. O branku se postarali dva střídající borci, kteří do té doby pobyli na hřišti necelé dvě minuty. Po narážečce se Simonem Kutschkem na levé straně vypálil nádherně Marvin Ducksch a jeho střela zapadla ke vzdálenější tyči.

Domácí po této brance ožili a v 79. minutě dokázali otočit vývoj utkání. Po ťukesu na levé straně se dostal k míči Vrančič a poté obloučkem poslal přihrávku do středu pokutového území na Uwe Hünemeiera, který z první tvrdou ránou rozvlnil síť, i když si gólman Wiedwald dokázal na míč sáhnout. Hosté se jen marně snažili ohrozit domácí branku a pět minut před koncem inkasovali potřetí, autorem branky byl Kutschke.

Tah trenéra domácího výběru byl tak opravdu brilantní, oba dva střídající hráči v podstatě vymysleli dvě gólové akce. Ten po krásné kolmici za obranu přelstil ofsajdovou past, poté s chladnou hlavou obešel Wiedwalda a s naprostou lehkostí uklidil balón do branky. V závěrečných minutách se už jen dohrávalo a Eintracht se nezmohl na nic. V jeho dresu zůstal znovu jen na lavičce český útočník Václav Kadlec a letos má stále na kontě jen dva starty.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Kadlec aspon na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec na to mrdá a zasloužil by si nakopat do prdele

Reagovat
cetto

Celkem by mě zajímalo jak probíhají jejich treninky, můžeš mě do toho trochu zasvětit?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele