31. kolo
03.05.2015 17:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach 1:2

Z učedníka se mistr nestal. Tým Luciena Favreho totiž družinu Pála Dárdaie porazil a atraktivní přetahovaná s Bayerem Leverkusen o přímou účast v základní skupině Ligy mistrů pokračuje. Minimálně do příštího víkendu, kdy uvidí jistě vyprodaný Borussia-Park jejich vzájemnou bitvu.

Na Olympijském stadionu v Berlíně překonal jako první Thomase Krafta záložník Max Kruse, jenže branka nemohla být uznána pro ofsajd. Sedmadvacetiletý fotbalista si však spravil chuť už v 11. minutě, když mu stačilo na Raffaelovu přihrávku jenom nastavit nohu - 0:1. Jenže už o dvě minuty později bylo zase srovnáno.

Salomon Kalou sice nejprve mezi dvěma obránci hlavičkoval pouze do břevna, ale od něj se balon odrazil přímo do míst, kam to měl nejblíže Valentin Stocker. Dorážka hlavou z malého vápna byla vskutku snadnou záležitostí - 1:1.

Následně přišly na pořad dne dva světlé momenty Granita Xhaky. Poprvé se proti němu skvěle vytáhl Kraft a podruhé zamířil tváří v tvář domácímu gólmanovi vedle.

V polovině druhého poločasu přišel na hřiště Ibrahima Traoré. A stačilo mu jen něco málo přes deset minut, aby parádním obstřelem zpoza velkého vápna do levého dolního rohu branky rozhodl o vítězství svého týmu - 1:2. Hertha BSC tedy bude mít ve zbývajících třech zápasech proti Borussii Dortmund, Eintrachtu Frankfurt a Hoffenheimu ještě co dělat.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

1:0 jako minule

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele