3. kolo
14.09.2014 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Hannover 96 - Hamburger SV 2:0

Fotbalisté Hannoveru potvrdili úlohu favorita v duelu s Hamburkem a díky dvěma brankám v úvodní polovině prvního poločasu získali další tři body do tabulky. Po třech kolech tak mají na kontě sedm bodů a jsou na třetím místě, za Leverkusenem a Bayernem jsou pouze o skóre. Hamburk naopak prohloubil svou krizi a s jedním bodem se krčí na posledním místě. Hostům nepomohl český krajánek Petr Jiráček, který nastoupil v 60. minutě.

Utkání nebylo příliš bohaté na vyložené příležitosti a domácí po dvou rychlých brankách kontrolovali průběh hry, do zakončení se následně příliš netlačili. Úvodní branku utkání vstřelil po necelé čtvrthodině hry Leon Andreasen z první vážnější akce zápasu. Po centru z levé strany na zadní tyč přeskočil obránce a zamířil ke vzdálenější tyči, kam míč krásně zapadl. Český brankář Jaroslav Drobný byl naprosto bez šance a nemohl udělat nic.

Přesně v polovině prvního poločasu to skvěle udělal Joselu, seběhl si do pokutového území a na hranici toho brankového přihrával před branku, kde se do zakončení dostal Artur Sobiech, jenž zblízka překonal bezmocného Drobného. Hamburk poprvé zahrozil až deset minut před přestávkou, kdy se po skvělém pasu za obranu zjevil v ideální pozici Holtby, jenže se zakončením se unáhlil a napálil jen před sebou stojícího Marcela.

Po změně stran byli hosté v ofenzívě naprosto neškodní a brankáře Zielera prakticky nezaměstnali. Tempo hry se zpomalilo a Hannover pouze čekal na rychlé brejky, které mu však příliš nevycházely. Hosté neproměnili svou největší možnost zápasu v 90. minutě. Po centru z pravé strany hlavičkoval na zadní tyči Green, jenže trefil pouze břevno a dorážející Lasogga před prázdnou brankou na balón nakonec nedosáhl.

Hannover po celý zápas působil velmi zkušeným dojmem a do boje o slušné umístění se s ním zatím rozhodně musí počítat. V příštím kole zavítá na půdu nováčka z Paderbornu a i v tomto souboji bude favoritem na další vítězství, Hamburk se pokusí prolomit sérii špatných výsledků doma proti mistrovskému Bayernu Mnichov.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele