20. kolo
08.02.2015 17:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Augsburg neudržel vedení a rozešel se s Frankfurtem smírně

Augsburg i ve svém třetím utkání po zimní přestávce potvrdil výbornou formu, proti Frankfurtu opětovně sahal po tříbodovém zisku, nakonec však o dvoubrankový náskok přišel a bral pouhý bod. Přesto se FCA drží na skvělé průběžné čtvrté příčce, Eintracht je ve středu.

Domácí ekipa přitom začala snad nejlépe, jak vůbec mohla. Po akci Seferoviče se přes Altintopa dostal míč ke Klavanovi, jenž ho z bezprostřední blízkosti uklidil do sítě - 1:0. Zanedlouho mohl zvýšit sám Halil Altintop, ovšem na skvěle reagujícího Trappa si nepřišel!

Následně musel Markus Weinzierl udělat vynucenou změnu: Paula Verhaegha , jenž si poranil lýtko, nahradil Jan-Ingwen Callsen-Bracker. Ten se však přesunul na pozici pravého obránce, do středu defenzivní čtveřice se poté usadil Dominik Kohr. Ani to však bavorsko-švábský celek nepoznamenalo. Hned dvě nadějné pozice nedokázal využít Werner a po něm Altintop.

Chvíli před odchodem na poločasovou pauzu se však nakonec FCA dočkalo. Postaral se o to Callsen-Bracker, jenž prodloužil míč od Altintopa a Bobadilla už měl posléze snadnou práci - 2:0. Už během nastavení však bylo o zápletku postaráno: Meierův přímý volný kop sice Trapp vyrazil, ovšem k míči se dostal Aigner, jemuž nedokázal zabránit Kohr, který upravil na 2:1.

Po změně stran se herní obraz naprosto obrátil. Eintracht měl navrch, k čemuž pomohlo i vydařené střídání Sonnyho Kittela (nahradil Takashi Inuie), srovnat krok pak mohl Russ, ale ve vyložené šanci ohraničený prostor třemi tyčemi nalézt nedokázal! Tempo hry upadalo.

Za to mohlo až příliš velké množství malých faulů, díky kterým ztratila hra na plynulosti a rychlosti. Toho mohli na opačném konci hřiště využít Werner a Ji, ani jeden z nich však rychlý kontr do úspěšného konce nedotáhl. Zhruba dvacet minut před koncem bylo srovnáno: Zambrano nastartoval Meiera, jenž se zbavil Callsena-Brackera a střelou z vápna vyrovnal na 2:2!

Ani jeden tým nechtěl brát remízový výsledek. Rozhodnout mohli na jedné straně Seferović a na druhé Werner, ovšem ani jeden z nich během pouhých dvou minut neuspěl.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Augsburg udělal za kurz 2,6 Monchengladbach, za kurz 2,44 Hoffenheim.Udělá ted za kurz 1,86Frankfurt?.Pokud Augsburg prohraje tak to bude v léto sezoně poprvé,kdy by se neshodli s bookmakery,jak mají hrát-jde o domácí zápasy.Venku mají u mě 3 nedostatečné.

Reagovat
vanGomm

Tip X.Augsburg je 22 kol v lize bez remízy,takže už to pomalu ale jistě začíná tou remízou "smrdět".Matematická pravděpodobnost se proto zápas od zápasu zvětšuje a je úplně lhostejné o jakého soupeře v příštích kolech půjde.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

lol chytrak

Reagovat
vanGomm

Ale kdepak žádný chytrák.Jedná se pouze o matematiku,které nikdo neunikne.V tom právě má fotbal logiku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele